• Tilmeld hjemmeside

Gåtur med hund – Søndag 12.6.

Af: | Kommentarer: 0 | 1 June, 2016

Tilmeld din hund, støt “Hund forbi” og få en lækker goodiebag!

Søndag den 12. juni kl. 11 går vi tur på Nordre Fælled som led i vores ‘Hund forbi’ dag til støtte for udsatte borgeres dyr i Randers.

DELTAGER DU MED HUND? Så tilmeld din(e) hund(e) allerede nu. Vi skal vide, hvor mange hunde, der deltager, fordi du får en lækker goodiebag og en bandana med særtryk pr. deltagende hund…..så vi skal jo lige have pakket og trykt det rette antal. Det koster 100 kr. pr. hund og alle pengene går til medicin til udsatte borgeres dyr i Randers. Vi mødes v. Randers Dyrehospital, Kavalerivej 1.

Tilmeld på MobilePay: 42 36 33 86

DELTAGER DU UDEN HUND? Så tag familien med i stedet og nyd en skøn tur på fælleden – vi donerer 2 kr til projektet pr gående ben!

SPRINGER DU GÅTUREN OVER OG BLIVER PÅ GRÆSPLÆNEN VED DYREHOSPITALET? Så kan du i stedet støtte ved at prøve hoppeborgen, deltage i raffle (lotteri, hvor du lægger billet ind på lige præcis dét, som du gerne vil vinde), købe en grillpølse, en omgang massage til hunden, slushice eller andre forfriskninger. Det hele foregår kl. 11-16.

Ligegyldigt hvad du vælger, kan vi love dig, at pengene er godt givet ud.

Læs mere om projektet her: ‘Hund forbi’

Vi håber at se dig til en hyggelig dag!
Kærlig Hilsen
Randers Dyrehospital