‘Hund Forbi’ reddede Bamses liv

Af: | Kommentarer: 0 | 27 March, 2018

Fremmedlegemet, som Bamse havde slugt, var et  pivedyr.Bamse var rigtig kommet i problemer, da han havde spist noget, som havde sat sig fast i tarmsystemet. Hans tilstand var kritisk, da han ankom til hospitalet, og det var nødvendigt med en akut operation.

Desværre havde Bamses ejer ikke midler til dette, så havde det ikke været fordi Bamses ejer var blevet godkendt til støtte fra projekt “HUND FORBI”, så havde vi mistet Bamse,
Men der blev handlet hurtigt, Bamse kom på operationsbordet samme dag, og fremmedlegemet blev fjernet. Det viste sig at være et pivedyr.

En stor TAK til alle, der har støttet projektet – I var med til at redde Bamses liv. Tusind Tak. Kram fra Randers Dyrehospital

“HUND FORBI” er et projekt til fordel for dyrlægebehandling af hjemløse og socialt udsattes kæledyr. Hvert år afholder vi en aktivitetsdag, hvor alle indtægter går til projektet. Næste “HUND FORBI” dag afholdes d. 17/6 2018.

Du kan læse meget mere om hund forbi her