• cute kitty

Kampagne februar-april: Neutralisering af katte

Af: | Kommentarer: 4 | 1 February, 2016

TA’ ANSVAR! Bestil NEUTRALISERING AF DIN KAT og få TJEK, ØRETATOVERING OG FODER med i købet.

Desværre fødes der fortsat alt for mange ‘Hovsa-killinger’, som får et uværdigt liv. Vi opfordrer til, at du får neutraliseret din kat, så vi kan undgå de uønskede killinger.

I februar-april får du i forbindelse med en sterilisering eller kastrering af din kat på Randers Dyrehospital noget ekstra med i købet:
– Et tjek af din kat
– Øretatovering af din kat
– 2 kg kvalitetsfoder fra Specific

Pris: Hankat: 850,- kr    Hunkat: 1.400,- kr

Vi kørte samme tilbud februar-marts sidste år, og efterspørgslen var så stor, at vi i år har udvidet kampagnen med en måned gældende frem til 29. april. Vi opfordrer jer til at booke i god tid, da tiderne hurtigt forsvinder.

I efteråret lavede katteorganisationer den både sjove og tankevækkende video ‘Føj for katten’ om problemet med uønskede killinger. Den gik viralt. Du kan se den her:

Føj for katten

4 thoughts on “Kampagne februar-april: Neutralisering af katte

• Randers Dyrehospital

Hej Elin

Du har ret – priserne bør stå der. De bliver straks tilføjet.
      Priserne er: Hankat: 850,- kr. Hunkat: 1400,- kr.
      Vores sædvanlige pris. Kampagnen går ud på, at du får et sundhedstjek, øretatovering og 2 kg kvalitetsfoder med i prisen.
      Kontakt os endelig for tidsbestilling :-)

Randers Dyrehospital