fbpx

Nyheder

  • 2016 til hjemmeside

Seniortjek i september – spar 500 kr.

Af: | Kommentarer: 0 | 15 August, 2016

Alderdom behøver ikke at betyde ubehag og smerte. Heller ikke for et kæledyr. Man kan selv gøre meget for at holde sin hund og kat rask og sund, både derhjemme og ved et seniortjek. Vi tilbyder i hele september seniortjek for 999 kr. (500 kr. billigere end normalt).

Dyrlæge Majbritt Bisgaard om seniortjek: “Kæledyret bliver tjekket grundigt igennem og vi ta’r en snak om trivsel. Vi har særlig fokus på hjertet, mundhulen (inklusiv tænderne) og    bevægeapparatet. Efter undersøgelsen tager vi en blodprøve, som bliver undersøgt i vores laboratorium. Prøven viser blodsammensætningen, blodprocenten og eventuelle infektionstal. Vi tjekker blodsukker, nyre- og leverværdier. Og som en ekstra ting hos alle seniorer kører vi et tjek på stofskiftet, da det også er en parameter, der kan ændre sig med alderen.

Nogle ting viser sig på en blodprøve lang tid før, vi kan finde det ved den kliniske undersøgelse. Det giver os god mulighed for at hjælpe og forebygge tidligt. Ikke nødvendigvis med medicinsk behandling. Det kan også være en lille ændring i rutinerne eller eksempelvis foderet.”

Book dit seniortjek via vores online booking eller ved at ringe til klinikken på: 86 42 15 13

You must be logged in to post a comment.

↓