Nyheder

  • Unghundeaften

Unghundeaften 11. oktober

Af: | Kommentarer: 0 | 4 August, 2017

Aaargh! Har du fået en firbenet teenager i huset? Fortvivl ikke! Tilmeld dig i stedet unghundeaften onsdag d. 11. oktober kl. 17.30-19.30 på Randers Dyrehospital.

 

Det er vores veterinærsygeplejerske og hundeinstruktør (uddannet gennem Dansk Kennelklub) Karina Hornsyld, som står for arrangementet og hun fortæller:

Karina_hHunde har en teenagealder fuldstændig som mennesker, hvor de kan ændre adfærd og  afprøve grænser. Min erfaring er, at risikoen for, at hunde-ejere må ‘give op’ og afsætte hunden er størst i denne periode.  For det kræver forståelse, viden og tålmodighed at stå igennem. Til unghundeaften fortæller jeg om, hvad der sker med hunden og hvad du kan gøre for at I får nogle gode vaner.       Der vil være basal træning, som du kan gå direkte hjem og bruge.

 

VIGTIGT! Tilmelding er nødvendig:

  • Send en mail til info@randersdyrehospital.dk med oplysning om hundens alder, race og hvorvidt du ønsker at have din hund med* (du får en tilbagemelding på, om dette kan lade sig gøre).
  • HUSK OGSÅ at indbetale 75 kr.  pr. pers. på MobilePay 42363386 (Skriv under besked: Dit navn og ‘unghund’) eller i butikken på klinikken senest 5 dage før. Din tilmelding er først gældende ved indbetaling.  Tilmeld jer gerne to pr. hund – så er lettere at arbejde med hunden efterfølgende.

* Vi har desværre ikke plads til, at alle kan have hunden med, så ‘hunde-pladserne’ fordeles efter ‘først-til-mølle’. 

Og læs artikel i Randers Onsdag fra november 2016: unghunde-randers-onsdag

 

You must be logged in to post a comment.

↓