• teenager

Unghundeaften 10. april

Af: | Kommentarer: 0 | 1 March, 2019

I alderen 6-18 mdr. kan hunde ændre adfærd og afprøve grænser. Men du kan hjælpe din hund og sørge for, at I sammen får skabt gode vaner. Tilmeld dig unghundeaften den 10. april kl. 17.30-19.30 på Randers Dyrehospital.

Det er ret afgørende at have fokus på adfærd og gode vaner i hundens teenagealder fra omkring den er et halvt år og et år frem, fortæller Karina Hornsyld Lynggaard, som er hundeinstruktør og adfærdsrådgiver. Vi er så heldige, at Karina også er veterinærsygeplejerske hos os, og det er hende, der står for unghundeaftenen. Hun fortæller:

“Hunde har en teenageperiode fuldstændig som mennesker. Min erfaring er, at risikoen for, at hundeejere må ‘give op’ og afsætte hunden er størst i denne periode. For det kræver forståelse, viden og tålmodighed at stå igennem. Til unghundeaften fortæller jeg om, hvad der sker med hunden og hvad du kan gøre. Der vil være basal træning, som du kan gå direkte hjem og bruge.”

Karina_h

‘Aaargh! Har du fået en firbenet teenager i huset? Fortvivl ikke! Tilmeld dig i stedet unghundeaften.’ Karina Hornsyld Lynggaard.

VIGTIGT! Tilmelding er nødvendig:

• Send en mail til info@randersdyrehospital.dk med oplysning om hundens alder og race.
  • Husk også indbetale 75 kr.  pr. pers. på MobilePay 83092 (Skriv under besked: Dit navn og ‘unghund’) eller i butikken på klinikken senest 5 dage før. Din tilmelding er først gældende ved indbetaling.  Tilmeld jer gerne to pr. hund – så er lettere at arbejde med hunden efterfølgende.

I denne artikel fra Randers Onsdag kan du læse mere om arrangementet: unghunde-randers-onsdag