Nyheder

  • teenager

Unghundeaften 5. dec. AFLYST pga sygdom

Af: | Kommentarer: 0 | 13 November, 2018


Aaargh! Har du fået en firbenet teenager i huset? Fortvivl ikke! Tilmeld dig i stedet unghundeaften onsdag den 5. december kl. 17.30-19.30 på Randers Dyrehospital.

Det er vores veterinærsygeplejerske Karina Hornsyld Lynggaard, som står for arrangementet. Karina er hundeinstruktør uddannet gennem Dansk Kennelklub og lige om lidt – til december – er hun også færdiguddannet adfærdsrådgiver  og hun fortæller om arrangementet:

Karina_h“Hunde har en teenagealder fuldstændig som mennesker, hvor de kan ændre adfærd og  afprøve grænser. Min erfaring er, at risikoen for, at hunde-ejere må ‘give op’ og afsætte hunden er størst i denne periode.  For det kræver forståelse, viden og tålmodighed at stå igennem. Til unghundeaften fortæller jeg om, hvad der sker med hunden og hvad du kan gøre for at I får nogle gode vaner.        Der vil være basal træning, som du kan gå direkte hjem og bruge”.

VIGTIGT! Tilmelding er nødvendig:

  • Send en mail til info@randersdyrehospital.dk med oplysning om hundens alder og race.
  • HUSK OGSÅ at indbetale 75 kr.  pr. pers. på MobilePay 83092 (Skriv under besked: Dit navn og ‘unghund’) eller i butikken på klinikken senest 5 dage før. Din tilmelding er først gældende ved indbetaling.  Tilmeld jer gerne to pr. hund – så er lettere at arbejde med hunden efterfølgende.

I denne artikel fra Randers Onsdag kan du læse mere om arrangementet: unghunde-randers-onsdag

You must be logged in to post a comment.

↓