Nyheder

  • teenager

Unghundeaften 8. november

Af: | Kommentarer: 0 | 19 October, 2016

UDSOLGT! 

ARRGH! Har du fået en firbenet teenager i huset?

Er din hund omkring 6-18 måneder? Begynder den for alvor at afprøve grænser og udfordre både dig, andre mennesker og hunde? Har den pludselig glemt ALT, hvad du møjsommeligt har lært den til hvalpetræning?
FORTVIVL IKKE! Det går over – præcis som med teenagere. Du skal bare have tålmodighed. Og så skal du melde dig til unghundeaften, hvor du kan høre om, hvad du kan gøre for at hjælpe ’hormonbomben’ på vej.
Vi giver gode råd til træning og til hvordan udfordringerne løses bedst. Der vil være små sessioner med basal træning, så det er en god idé, at ta’ sin unghund med (NB! Der er dog ikke plads til, at alle kan have hunden med, så det er efter først-til-mølle).

Det foregår på Randers Dyrehospital den 8. november kl. 17.30-19.30. Pris: 50 kr. pr. person inkl. kaffe & kage og goodiebag.

_______________________
TILMELDING

Send en mail til info@randersdyrehospital.dk med oplysning om hundens alder, race og hvorvidt du ønsker at have din hund med (du får en tilbagemelding på, om dette kan lade sig gøre).
HUSK OGSÅ at indbetale 50 kr. på MobilePay 42363386 (Skriv under besked: Dit navn og ‘unghund’) eller i butikken på klinikken senest den 3. november. Din tilmelding er først gældende efter indbetaling. Tilmeld jer gerne to pr. hund – så er det lettere at arbejde med hunden efterfølgende.

______________________

Det er vores veterinærsygeplejerske Karina Hornsyld, som er hvalpe-, grund- og klikkerinstruktør (uddannet ved Dansk Kennelklub), der står for aftenen.

You must be logged in to post a comment.

↓