• maria-og-mads

Unghundeaften gjorde mig mere opmærksom på hundes signaler

Af: | Kommentarer: 1 | 23 October, 2016

Maria Maria Koust Rasmussen deltog i unghundeaften hos os i foråret 2016. Læs om hendes oplevelse i artikel i Randers Amtsavis.

Interesseret? Husk at tilmelde dig. Der er desværre ikke mulighed for, at alle kan have hunden med, så hundepladserne fordeles efter først-til-mølle. Men du kan sagtens få en masse ud af det uden hund. Det gjorde Vibeke Lindskov Simonsen:

uden-hund

Tilmelding

Send en mail til info@randersdyrehospital.dk med oplysning om hundens alder, race og hvorvidt du ønsker at have din hund med (du får en tilbagemelding på, om dette kan lade sig gøre).
HUSK OGSÅ at indbetale 50 kr. på MobilePay 42363386 (Skriv under besked: Dit navn og ‘unghund’) eller i butikken på klinikken senest den 3. november. Din tilmelding er først gældende efter indbetaling. Tilmeld jer gerne to pr. hund – så er det lettere at arbejde med hunden efterfølgende.

One thought on “Unghundeaften gjorde mig mere opmærksom på hundes signaler