Super Karla vandt konkurrencen

Vinderen af vores kattekonkurrence blev: Karla og hendes livredder og ejer Rikke Laursen med denne historie:

KOLD PIZZA OG KARLA SOM SKREG FOR LIVET

En kold og regnfuld efterårsaften kom min mand og jeg hjem med pizza. Da vi forlader bilen, hører jeg killinge-miaven. Jeg lader pizza være pizza og begynder at lede efter lyden, og ved et forladt nabohus i en kæmpe bunke blade stikker et lillebitte hoved frem. Hun miaver vildt og inderligt. Jeg tager killingen op og bærer hende ind. Jeg kan godt se, at hun er meget lille og stadigvæk har brug for mælk. Jeg ringer til Randers Dyrehospital, og dyrlægen hun fortæller, at enten skal killingen aflives eller også skal den flaskes op. Min mand og jeg bliver enige om, at vi ikke kan lade hende aflive. Så med råd fra dyrlægen må vi i strakt galop ind på apoteket efter mælkeerstatning og sutteflasker.
Vi fik en meget kold pizza den aften.

Vi gav hende navnet Karla efter Super Karla, børne-tvserien fra 70’erne. Og Karla har i alle henseender vist sig som en SUPER kat. Vi har til dags dato ikke haft en gæst, der ikke er faldet for Karla. For hun er venlig og kærlig og vader bare hen til dem for opmærksomhed.
Så vi priser os lykkelige for, at Karla skreg så højt for sit liv dengang i september for snart 3 år siden.

TAK for historien til Rikke Laursen.

Der bliver fundet stadig flere efterladte og forkomne killinger. Problemet skyldes i høj grad de mange ikke neutraliserede katte, som gang på gang producerer kuld, som ingen tager sig af. Nogle af dem er så heldige, at de bliver reddet og passet og plejet – som Karla. Men hovedparten får en trist skæbne. Internater og kattehjem bugner af hjemløse katte og killinger, og det er ikke dem alle, der finder et nyt hjem. Derfor denne opfordring: Ta’ ansvar for dine katte og killinger og sørg for, at de katte, du fodrer, er neutraliseret.

Der står en Goodie-bag klar til Super Karla på Randers Dyrehospital.

Se mere om konkurrencen på vores Facebookside