Sundhedsdag på Perron 4

Lørdag den 22. oktober besøgte vi værestedet Perron 4, hvor vi tjekkede og behandlede socialt udsattes kæledyr. Sundhedsdagen er et led i et større projekt, som vi har sat i søen for at sikre bedst mulig sundhedsstatus for dyr i Randers.

Og måske husker du vores ‘Hund forbi’ arrangement i juni? En aktivitetsdag, hvor vi samlede godt 14.000 kr. ind til behandling af udsatte randrusianeres kæledyr? Formålet med støttearrangementet var at netop at have råd til at arrangere sundhedsdage på værestedet Perron 4, hvor udsatte borgere kan få tjekket og vaccineret deres kæledyr samt få rådgivning og evt. blive henvist til videre behandling. Vi dyrlæger arbejder frivilligt på sundhedsdagene og de indsamlede pengene går til medicin. Endnu engang tusind tak til de, der deltog –  vi er dybt taknemmelige for jeres opbakning. Og I kan tro, at pengene har gjort en forskel! Vi regner med at arrangere næste sundhedsdag om et halvt år.

Man kan stadig støtte projektet via MobilePay 42363386 – husk at skrive ‘Hund forbi’ i kommentarfeltet.

Læs artikel om dagen i Randers Amtsavis: ‘Randers Dyrehospital behandlede kæledyr på Perron 4’

perron4-cover