Aflyst grundet corona: Unghundeaften 6.5.

I alderen 6-18 måneder kan hunde ændre adfærd og afprøve grænser. Men du kan hjælpe din hund og sørge for, at I sammen får skabt gode vaner. Tilmeld dig unghundeaften den 6. maj kl. 17.30-19.30 på Randers Dyrehospital.

Særligt i hundens ‘teenagealder’ (ca fra et halvt til halvandet år) er det afgørende at have fokus på adfærd og gode vaner. Netop den alder kan også være den mest udfordrende for ejer, og vi ser desværre, at risikoen for at hundeejere ‘giver op’ og vælger at afsætte hunden er størst i denne livsfase. For det kræver forståelse, viden og tålmodighed at stå igennem. Til unghundeaften fortæller vores samarbejdspartner Karina Lynggard fra Dogtech – Adfærd og Træning om unghunden og hvad du kan gøre for at skabe gode vaner. De første otte tilmeldte kan have hunden med og afprøve nogle basale træningsøvelser på stedet.

VIGTIGT! Tilmelding er nødvendig:

• Send en mail til info@randersdyrehospital.dk med oplysning om hundens alder, race og hvorvidt du ønsker at have hunden med (du får en bekræftelsesmail med oplysning om, hvorvidt du er blandt de otte først tilmeldte og dermed kan have hunden med).
  • Husk også indbetale 100 kr.  pr. hund på MobilePay 83092 (Skriv under besked: Dit navn og ‘unghund’) eller i butikken på klinikken. Din tilmelding er først gældende ved indbetaling.  Tilmeldingen er inkl. lækker goodiebag til hunden (alle får selvfølgelig en goodiebag :-)), kaffe & kage og fantastisk selskab. Tilmeld jer gerne to pr. hund – så er det lettere at arbejde med hunden efterfølgende.

I denne artikel fra Randers Onsdag kan du læse mere om arrangementet: unghunde-randers-onsdag