AFLYST Hund Forbi 2020

Grundet coronasituationen er vi desværre nødt til at aflyse vores hjertebarn; nemlig dette års Hund Forbi arrangement, som skulle have fundet sted den 14. juni 2020. Det er en støtte- og aktivitetsdag til fordel for udsattes kæledyr. Der plejer at komme rigtig mange mennesker, og netop af den grund er vi desværre nødt til at aflyse.

Vi arbejder lige nu på at finde en alternativ måde at markere vigtigheden af Hund Forbi, og glæder os allerede nu til at invitere til Hund Forbi 2021 med aktiviteter for både to- og firbenede, hundeshows, hundestande, madboder, konkurrencer og ikke mindst hygge og gode snakke. Hele overskuddet går til udsattes kæledyr. To gange om året holder vi på frivillig basis sundhedsdage på Perron 4, hvor vi tjekker og vaccinerer brugernes kæledyr. Pengene fra Hund Forbi går til de kæledyr, der har brug for store operationer og længerevarende medicinsk behandlinger.