Støt Hund Forbi

Vi skulle have holdt vores årlige Hund Forbi støtte- og aktivitetsdag til fordel for udsattes kæledyr søndag den 14. juni i år. Men grundet Covid-19 og forsamlingsbegrænsningerne har vi været nødsaget til at aflyse vores dejlige dag, hvor der plejer at komme mange hundrede af mennesker.

Man kan dog fortsat støtte vores frivillige arbejde på Perron 4 og klinikken ved at donere et beløb til Hund Forbi-fonden på MobilePay 10454. Alle beløb – store og små – tæller og støtter projektet. Læs mere om, hvad pengene går til og om Hund Forbi

Vi vender stærkt tilbage med hundeopvisninger, hundetræning, gåtur, hoppeborg, bamsedoktor, boder fyldt med inspiration, viden, hundetosser & forfriskninger, hygge og meget andet til næste år: Søndag den 13. juni 2021

Frem til søndag den 21. juni har vi fokus på Hund Forbi på vores Facebook med konkurrencer, hilsner, tilbageblik osv. Følg med her: facebook/randersdyrehospital