Vi søger 2 hunde/katte til gratis fysioterapi introforløb

Mette og Lea starter fysioterapi op på Randers Dyrehospital og søger 2 hunde eller katte til 8 gratis fysioterapibehandlinger.
Har dit kæledyr slidgigt eller en overbelastning? Vil du gerne forkæle det med massage og velvære? Eller er der en helt anden grund til, at vi bør vælge netop dit kæledyr?
Hvis du gerne vil have dit kæledyr med i udvælgelsen til 8 gratis behandlinger à 30 minutters varighed, så hop ind på vores Faceopslag og tilmeld dit kæledyr:
Det eneste krav er, at du skal have mulighed for at komme med dit kæledyr til behandling tirsdag og torsdag formiddag fra uge 12 (midt i marts) og fem uger frem (dog ikke skærtorsdag og der er taget forbehold for, at der kan være en af dagene, hvor du ikke kan).
Vi udvælger to kæledyr den 10. marts og giver besked via Messenger til de to udvalgte.
Vi glæder os til at starte op – måske bliver det i samarbejde med dig og dit kæledyr.
Du kan læse mere og du kan også frem til 2. april booke tid til vores intropris, hvor du sparer 100 kr.: https://randers-dyrehospital.dk/fysioterapi