Neutraliseringskampagne februar-april

Hvert år fødes et utal af uønskede killinger til et liv som herreløse vildkatte med trange kår. Og det sker særligt i foråret. Det går jo ikke, og derfor bør du få din hunkat steriliseret og din hankat kastreret. Neutralisering kan også have betydning for din kats sundhed.
I februar, marts og april har vi neutraliseringskampagne:
  • Neutralisering* (Sterilisation 1600 kr. & kastration 1080 kr. inkl. smertestillende med hjem)
  • GRATIS øretatovering eller chipmærkning** (ønskes begge dele, kan det tilkøbes for 50 kr.)
  • GRATIS 1,5 kg Virbac HPM foder
  • GRATIS masser af kærlighed!
Book med det samme, da der er rift om tiderne: https://randers-dyrehospital.dk/online-booking/ eller ring til os på: 86 42 15 13
*Vi gør opmærksom på, at alle patienter vurderes individuelt og bedøvelse tilrettelægges derefter. Alle patienter overvåges med udvidet overvågningsudstyr.
**Ønskes registrering i Dansk katteregister (hvilket vi anbefaler), koster dette 150 kr. i registeringsgebyr til registeret.
Kender du Facebooksiden ‘Ta’ ansvar nu’ om katte, hvor du får en masse gode tips?