Randers Dyrehospital bygger om. Se gamle billeder fra dengang, da vores bygning var hestestald. Byggeriet foregår inden for de eksisterende rammer.

Vi udvider Randers Dyrehospital, så hele den eksisterende bygning bliver brugt til dyrehospital. I dag udgør vores lager halvdelen af bygningen og det er den del, der nu bliver indrettet til nye konsultationsrum, et fysioterapirum, et stort venteværelse med adskilte katte- og hundeafdelinger og i det hele taget god plads til jer, jeres kæledyr og til os.

Vi glæder os rigtig meget og du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev på siden her, hvis du vil følge med.
Oprindeligt har bygningen været anvendt til hestestald som en del af den gamle kaserne, som du kan se på billederne her.

Kender du noget til bygningen, hvor Randers Dyrehospital har til huse eller har du gamle billeder af den? Så hører vi meget gerne fra dig på info@randersdyrehospital.dk