Gratis goodiebags til katte

Har du en kat, som kunne have gavn af en gang feromon i uvante situationer? Så kom og hent en goodiebag hos os (skriv i kommentarfelt, hvornår du forventer at kunne hente – se info længere nede), som bl.a. indeholder en Zenifel spray, der gør katte roligere og mere trygge, når du eksempelvis skal have den med på rejse, til dyrlæge eller i transportkassen til kattepension.

Om Zenifel: Zenifel er en syntetisk kopi af kattens ansigtsferomoner. Ved at efterligne kattens naturlige feromoner, skabes der et miljø, som er familiært og trygt for din kat. I denne spray er der også tilsat katteurt. Så I vil møde en lidt krydret duft. Der er ikke tilsat alkohol, så sprayen kan sprøjtes på det ønskede område med det samme.

Zenifel kan være god at anvende, når katten udviser tegn på, at den føler sig utryg i bestemte situationer i hjemmet, f.eks. ved besøg, høje lyde, flytning mv.

​Når man sprøjter med Zenifel spray, så afmærker man omgivelser som sikre og trygge for katten, og den kan derfor også hjælpe på stressrelateret adfærd. Det kan f.eks. være katten kradser eller urinerer uhensigtsmæssige steder. Så kan man forsøge at sprøjte med Zenifel for at forhindre den uønskede adfærd.

For at opnå den fulde virkning af Zenifel, skal man sprøjte med den ca. hver fjerde time.

Vil du og din kat ha’ en goodiebag?

  • Så gå ind på vores Facebookopslag HER og skriv i kommentarfeltet, hvornår du forventer at hente. Så har vi styr på at have dem klar og hvornår alle er blevet afsat, så ingen går forgæves. Vi skriver  i Facebookopslaget, når der ikke er flere goodiebags tilbage.
  • Der er én goodiebag pr. kunde så længe lager haves.
  • Afhentning er fra mandag den 19. juli og inden for vores åbningstid alle hverdage kl. 8-17
Rasmus på billedet har testet produktet. Han kan godt blive lidt utryg, når han kører bil og derfor har han meget glæde af, at der lige bliver sprøjtet lidt på hans tæppe i transportboksen. Det gør ham meget mere tilfreds.