Hund Forbi 12. juni

Sæt kryds i kalenderen søndag den 12. juni 2022 kl. 11-16, hvor vi igen inviterer til Hund Forbi dag med fælles gåtur, hundeshows, boder, konkurrencer med fede præmier, forfriskninger osv. til fordel for udsatte randrusianeres kæledyr. Arrangementet starter kl. 11 med en fælles gåtur og herefter åbner aktiviteterne og opvisningerne går i gang. Vi slutter kl. 16.

En hund for en hund

Overskuddet fra dagen går til udsatte randrusianeres kæledyr. For 100 kr. deltager du i den fælles gåtur, du får et aktivitetsklippekort og du har chancen for at vinde hovedpræmien i lotteriet. Du kan også støtte ved at købe mad, kage og forfriskninger i boden.

Samarbejde med værestedet Perron 4

Hund Forbi dagen er et led i vores samarbejde med Randers Kommune og værestedet Perron 4 for udsatte borgere.  To gange om året tilser, vaccinerer og behandler vores dyrlæger på frivillig basis brugernes kæledyr. Pengene går ubeskåret til medicin og større operationer til disse kæledyr.

For alle

Man kan komme både med og uden hund. Der er noget for alle, og særligt for børn sker der også mange spændende ting. Man behøver ikke være hundetosse for at deltage, men det hjælper på det :-)

Se mere om Hund Forbi: https://randers-dyrehospital.dk/hund-forbi/
Vi glæder os allerede !!

#hundforbi