Datoer for hundeaftener 2023

Så er datoerne for hundearrangementer første halvår 2023 på plads:

  • Onsdag 5. april: Unghundeaften (hunde ca. ml. 6-18 måneder)
  • Onsdag 10. maj: Hvalpeaften (hvalpe ca. ml. 10 uger-6 måneder)
  • Onsdag 14. juni: Unghundeaften (hunde ca. ml. 6-18 måneder)
  • Onsdag 12. juli: Hvalpeaften (hvalpe ca. ml. 10 uger-6 måneder)

Om hvalpeaften

Få en god start med din hvalp.

Arrangementet er et samarbejde med Dogtech – Adfærd og træning 

Du hører om hundens signaler, vaccinationer, det gode samvær hunde og børn imellem, stadier i hundens udvikling, hundens sundhed og får svar på alle dine spørgsmål. Se mere om arrangementet og tilmelding

Om unghundeaften

Hjælp din hund igennem teenage-perioden. Her afprøver den grænser og har brug for din hjælp til at I får skabt gode vaner. Vi gennemgår, hvad der er vigtigt på dette stadie samt hundens udvikling generelt set. Du får en masse tips og små træningsøvelser til adfærd mv. Se mere om arrangementet og tilmelding.