Tid til sterilisation

Der er feromoner i luften🌸❤️ Det er nu, at kattene rigtig gerne vil formere sig!😻😽Foråret er den periode, hvor mange af efterårets killinger bliver kønsmodne 🍂Hunkatten vil typisk komme i løbetid hver 3. uge i løbet af foråret, hvis de ikke steriliseres eller parres. Det er enormt vigtigt, at din kat bliver neutraliseret, da der desværre hvert år fødes alt for mange killinger, der ender som ‘hjemløse’ og uønskede – og det, der er værre.Ifølge Dyrenes Beskyttelse blev der i 2022 dumpet flere dyr end nogensinde før i skove, på rastepladser, parkeringspladser eller ved internater. Alle efterladt til en uvis skæbne.Både hankattene og hunkattene vil gøre alt, hvad de kan for at parre sig. Vi oplever katte, der springer ud fra altaner og åbne vinduer, og som kommer til skade, katte som bliver påkørt i deres iver for at opsøge det modsatte køn.Vi kan ikke sige det mange gange nok:Få din hankat kastreret! 💙Få din hunkat steriliseret!❤️Gratis chipning/øretaoo & prøvepakke foderHvis du får din kat neutraliseret hos os i marts-april, så øremærker eller chipper vi den helt gratis. Du får desuden en prøvepakke med lækkert foder fra Virbac med i prisen 😻