Har du brug for akut dyrlægevagt uden for vores åbningstid?

Vi tilbyder i samarbejde med dyrlægekolleger akut dyrlægevagt uden for vores åbningstid. Du kan altid ringe på vores nummer 86 42 15 13 eller på 70 22 71 22 og få en vurdering af, om dit kæledyr har behov for akut dyrlægehjælp eller om det kan vente til normal åbningstid. Det koster ikke noget. Se mere på hjemmesiden: dyrlægevagtenranders.dk

Vi samarbejder tæt og hvis du kommer til en dyrlæge, som ikke er fra den klinik, hvor dit kæledyr plejer at komme, så sørger vi for grundig overlevering, således at din sædvanlige dyrlæge har alle relevante oplysninger for at kunne følge op.

Er du i tvivl om der er brug for akut dyrlægehjælp?

Du er ALTID velkommen til at ringe for at få vores vurdering af, om du kan se tiden an eller om du bør komme til vagthavende dyrlæge med det samme. Vi er flere dyreklinikker i Randers og omegn, der er tilknyttet ordningen. Alle dyrlæger i vagten er erfarne dyrlæger, som kan rådgive dig.

Akutte tilfælde kan være bid, påkørsel eller anden tilskadekomst som brud, blødninger eller kramper. Ved høj feber, luftvejsproblemer eller problemer med en fødsel bør er dyrlæge ligeledes kontaktes med det samme.

Andre tilfælde for opringninger til vagten kan være, at ejer oplever foruroligende ændringer i adfærden (f.eks. uro, aggressivitet, sløvhed, lyde mv.) eller når noget unormalt har stået på så længe og pludselig eskalerer, så ejer bliver nervøs (f.eks. diarré, opkast eller tegn på smerter/halthed).

Gode råd

På hjemmesiden finder du også gode råd og førstehjælp til dyr. Læs for eksempel om hvad du kan gøre, hvis dit kæledyr har opkast, bidsår, diarré, tegn på halthed, er i en livstruende situation og meget andet. Der er også guidelines for, hvornår du bør kontakte vagtdyrlægen og hvad der er vigtigt i den forbindelse.