fbpx
Slide background

Om Randers Dyrehospital

Randers Dyrehospital er dyreklinikken for familiens kæledyr

Personalet byder velkommen på dyreklinikken Randers Dyrehospital. Vi behandler hunde, katte, gnavere, fugle, ildere og andre kæledyr.

På Randers Dyrehospital oplever du en familievenlig dyreklinik, hvor der er rart at være og hvor vi lægger stor vægt på at finde den rette løsning til hvert enkelt dyr og dets familie. Vi er alle vilde med dyr, og derfor kan du forvente, at vi lever op til vores slogan “Med hjerte for dyr”. Du er altid velkommen til at ringe eller komme forbi. I butikken kan du altid blive hjulpet videre. Både hvis det drejer sig om foder, butikkens andre produkter og hvis du har brug for et godt dyre-råd.

Vi tilbyder høj faglighed og er kendt for vores forståelse og omsorg i svære situationer. Blandt andet derfor bliver vi anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.

“Jeg er meget glad for Randers Dyrehospital. Dyrlægerne er dygtige og man bliver modtaget personligt og hjerteligt. Der er en god dialog og gode forståelse for, at man kan være ked af det på dyrenes vegne. Stemningen på stedet er bare hele vejen igennem god.”
Eva Gram Simonsen, kredsformand for Dyrenes Beskyttelse.

Vi holder løbende kundearrangementer med både et fagligt og et hyggeligt indhold. Hold øje her på hjemmesiden og på vores Facebookside, hvor vi også giver information om aktuelle forhold, som har betydning for dyrevelfærd.

Randers Dyrehospital på Facebook.

Hvis du har forslag eller kommentarer til arrangementer, så er de meget velkomne.

KONTAKT OS
↓