Veterinærsygeplejerske søges til Randers Dyrehospital

Kunne du tænke dig at være en del af et team med dygtige og engagerede dyrlæger og veterinærsygeplejersker, som brænder for deres fag og en dagligdag med spændende udfordringer? Har du lyst til at arbejde med fysioterapi og rehabilitering? Og elsker du kontakten med dyr og ejere og kan lide at formidle din viden?

Randers Dyrehospital søger en veterinærsygeplejerske til en fast stilling på 37 timer med mulighed for færre timer, hvis du ønsker det.

Du bliver en del af det daglige VSP-team på hospitalet, skal være fagligt ambitiøs, være god til samarbejde og kunne lide den dynamik, der opstår, når et flow fungerer. Du skal være positiv, klar på efteruddannelse og tage medansvar for udviklingen af hospitalet. Interesse for rehabilitering, fysioterapi, laboratoriearbejde og anæstesi er en fordel. Der vil især blive lagt vægt på, at du har gode kommunikationsevner, er udadvendt, tager selvstændige initiativer og kan lide arbejdet med både dyr og mennesker. Stillingen vil bl.a. indeholde en del kundekontakt, kundepleje og egne konsultationer i forbindelse med vores sundhedspakker, hvorfor det er vigtigt, at du trives med disse opgaver.

Randers Dyrehospital er et godt og veludstyret hospital i positiv udvikling. Teamet består af dygtige og ambitiøse dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der arbejder godt sammen. Vi har et godt arbejdsmiljø med holdånd og god humor. Vi vægter god ledelse, holder jævnlige medarbejdersamtaler og sørger hele tiden for at have fokus på faglig og mental udvikling. I det kommende år står hospitalet over for en større ombygning, og der vil blive rig mulighed for at få indflydelse på denne proces – både de fysiske rammer og hvilke faglige kompetencer, der skal være på hospitalet. Vi vil derfor gerne investere i en fremtid sammen med dig.

Lyder dette som en stilling for dig, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anita på 86421513/61260806. Fuld diskretion er naturligvis en selvfølge fra vores side.

Ansøgning sendes pr mail til: anita@randersdyrehospital.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!