Du får rig mulighed for at arbejde med de faglige opgaver, der interesserer dig.

Vi tilbyder en fair løn og er spændte på at høre om dine kvalifikationer.

Vi er et super team med godt samarbejde, sjov og holdånd. Og så har vi fælles bonusordning :-)

Savner du at koncentrere dig om det VSP-faglige? Har du lyst til at efteruddanne dig? Vil du være en del af et team med ambitiøse og engagerede dyrlæger og veterinærsygeplejersker?

Kom og vær med i vores spændende hverdag med sparring, godt humør, veldefinerede opgaver og ansvarsområder samt en holdånd, der giver flow og udvikling. Vi tilbyder en fair løn efter kvalifikationer og vi har bonusordning, hvor vi ’deler kagen’.

Randers Dyrehospital søger en veterinærsygeplejerske til en fast stilling på 37 timer med mulighed for færre timer, hvis du ønsker det.

Vi er et godt og veludstyret hospital i positiv udvikling. Vi er i gang med at bygge ud, så vi får mere plads at boltre os på. Teamet består af 4 dyrlæger og 6 veterinærsygeplejersker (2 på barsel), en administrativ VSP, en receptionist og en butiksansvarlig. Vi har et godt arbejdsmiljø med holdånd og god humor. Da vi er glade for hinandens selskab, mødes vi jævnligt til god mad og hygge – og vi bestræber os på at holde frokostpause samlet. Vi har fokus på god ledelse, holder jævnlige medarbejdersamtaler og sørger hele tiden for at være i faglig og mental udvikling.

Du bliver en del af det daglige VSP-team på hospitalet, hvor vi har stor fokus på vores flow, så vi mindsker forstyrrelser og har ro til at fordybe os i arbejdet med patienterne. Vi har derfor ansat specifikt personale, til at passe vores butik, den primære telefonlinie, samt de fleste administrative opgaver. Vi holder morgenmøde hver morgen, hvor vi gennemgår dagens patienter og planlægger dagen. VSP´erne har hver dag en opgaverolle, så alle véd, hvad man har ansvar for den pågældende dag. Vi elsker alle den dynamik der opstår, når flowet bare kører og det hele går op i en højere enhed.

Hos os indlægger du operationspatienter, lægger venflon og udtager blodprøver, laver anæstesiplan, overvåger og monitorerer operations- og tandpatienter under narkose, står for den postoperative overvågning, monitorerer smerter samt lægger plan for smertebehandling. Alt sammen naturligvis i samarbejde og sparring med dyrlægen. Vi har vores egne sundhedsprogrammer til hund og kat, hvorfor du også får mulighed for at afholde selvstændige konsultationer med bl.a. unghundetjek og almindelige kliniske undersøgelser. En stor del af arbejdet er desuden pasning og pleje af de indlagte medicinske patienter og optagelse af røntgenbilleder.

Vi har for nyligt startet fysioterapi op, og hvis du brænder for dette område, så er vejen åben. Har du andre interesseområder/ fagområder, som du brænder for, hører vi meget gerne om det.

Det lyder da perfekt, ikk´? Vi håber at høre fra dig, der har lyst til en spændende hverdag med mange faglige udfordringer, skønne kolleger og rig mulighed for at dygtiggøre dig 😊

Kontakt VSP og mellemleder Anita på 86421513/61260806. Fuld diskretion er en selvfølge fra vores side.

Ansøgning sendes pr mail til: anita@randersdyrehospital.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!