VSP job: What’s not to like?

VSP job: What’s not to like?

Vi har lige været på arbejdsglædeworkshop. Dagen efter skrev tre medarbejdere ovenstående i vores interne Facebook-gruppe. Vi tog en masse med derfra, som vi skal arbejde videre med på klinikken. Vil du være med?

Hvis du også interesserer dig for arbejdsglæde, udvikling, faglighed og er en holdspiller, så er vi et interessant sted for dig.

Du får en arbejdsplads, hvor du kender dine opgaver og dit ansvar for dagen, og hvor du er med til at træffe beslutninger med betydning for din trivsel og dit arbejdsliv. Du får gode kolleger & chefer, godt samarbejde & top stemning.

Vi søger en ekstra VSP, fordi vi lige om lidt slår dørene op til vores nye hospital, som er dobbelt så stort som det hidtidige. Måske er det dig, der vil være med til at udfylde vores sindssygt lækre, veludstyrede lokaler. Her er masser af lys, luft og plads til alle – både fysisk og i overført betydning. Du kan koncentrere dig om det faglige uden at få fysiske overbelastninger.

Vi går op i vores at gøre vores arbejde godt og ansvarsfuldt; hvis du er lidt af en fagnørd, gør det ikke noget.

Eksempler på dine opgaver: Du indlægger operationspatienter, lægger venflon og udtager blodprøver, laver anæstesiplan, overvåger og monitorerer operations- og tandpatienter under narkose, står for den postoperative overvågning, monitorerer smerter samt lægger plan for smertebehandling. Alt sammen i samarbejde og sparring med dyrlægen. Du får mulighed for at afholde selvstændige konsultationer i forbindelse med vores sundhedsprogrammer. Pasning og pleje af de indlagte medicinske patienter samt optagelse af røntgenbilleder indgår også i jobbet.

Vi søger en VSP til en fuldtids- eller deltidsstilling fra snarest muligt. Hvis du har et særligt interesseområde, som du brænder for, så glæder vi os til at høre om det. Der er gode muligheder for efteruddannelse.

Du kan møde os alle sammen her: https://randers-dyrehospital.dk/vores-team/  eller lær os nærmere at kende i videoen her

Fik vi sagt, at vi mødes jævnligt til hygge- og fagarrangementer?

What’s not to like?

Send din ansøgning straks til: Klinikmanager Nikolaj Hedal: nikolaj@randersdyrehospital.dk eller ring til ham, hvis du har spørgsmål: 21731095 Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til klinikken: 86421513

Vi glæder os til at høre fra dig.