Mette Hedegaard Sørensen

Aut. veterinærsygeplejerske

Jeg blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2017 på Anicura Aarhus Dyrehospital, og har arbejdet på et dyrehospital i Aarhus området fra jeg blev udlært til at startede på Randers Dyrehospital i december 2020.

Mine primære faglige interesse områder er rehabilitering/genoptræning og fysioterapi for hunde og katte. Jeg er uddannet rehabiliteringsterapeut og tilbyder fysioterapi, laserbehandling og massage. Kontakt mig på mettehs@randersdyrehospital.dk, hvis du vil høre nærmere eller læs mere om fysioterapi/masage og laserbehandling.

Jeg er vokset op på landet og har altid interesseret mig for at arbejde med dyr. Jeg er uddannet hundetræner i DCH, med videre uddannelse i agility og med en særlig interesse for kropskontroltræning.

Jeg bor i Spørring med min mand og vores 2 sønner, vores to hunde Tracy (en tysk pincher) og Gero (en schæfer).

Mettes kæledyr

Mette H er en af vores sygeplejersker. Hun har Tracy og Gero.
Tracy er en tysk Pincher fra 2016, som er en rigtig hyggemås. Hun elsker at ligge under en varm dyne Hun kan også lide at bruge sit hoved og er meget lærenem. Mette har både trænet lydighed, agility, rally og nosework med hende.
Gero er en Schæferhund på fra 2021. Mettes mand bruger ham til IGP og sporarbejde. Han er utrolig energisk, og han vil rigtig gerne træne og ikke mindst lege. Han kan desuden klokken. I hvert fald når det gælder spisetid.
Begge hunde er fantastiske med deres børn, og de leger og hygger sig rigtig meget sammen.