fbpx
Slide background

BUTIKKEN PÅ RANDERS DYREHOSPITAL

BUTIKKEN PÅ RANDERS DYREHOSPITAL TILBYDER FODER OG MANGE ANDRE PRODUKTER TIL  HUND, KAT OG ANDRE KÆLEDYR

Randers Dyrehospital vægter kvalitet i sortimentet af foder og andre dyreprodukter i butikken. Kom ind og få vejledning om de enkelte produkter.

Randers Dyrehospital fører flere forskellige mærker af kvalitetsfoder og andre dyreartikler som plejeprodukter, lege- og seletøj mv. Hos os finder du varer, som dækker mange aspekter af livet for en hund, en kat og mange andre kæledyr.

Vi har foder i alle prisklasser.

Nogle af vores foderprodukter føres ikke i gængse foderbutikker, men kun ved dyrlæger og andre specialister. Inden for den kategori har vi valgt at fokusere på foder fra Specific, fordi produkterne er af høj kvalitet med foder til alle stadier af dyrets liv og med mange specialprodukter, eksempelvis slankefoder. Specific’s produkter er kendt for god smag, høj fordøjelighed, og så er foderet dansk produceret af farmaceutisk virksomhed og uden indhold af gen-manipulerede råvarer eller kød- og benmel.

Læs om Specifics hundefoder og kattefoder

Vi hjælper dig gerne med at sørge for den optimale ernæring og trivsel til dit kæledyr, og har produkter ikke kun til hunde og katte, men også mange andre dyr. Kom ind i butikken og få råd og vejledning.

Personalet i receptionen kender alle produkterne i butikkerne og vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det rigtige. De har en specialviden inden for dyrefoder. Vores ventepladser til konsultation er i butikken ved siden af  receptionen. Det er en prioritering, som vi er glade for, for det giver mulighed for god dialog, og hver dag bliver der ført mange opklarende samtaler over disken. Vi kan rigtig godt lide den tætte dialog, for når du spørger os, så gør det ikke kun dig, men også os klogere – på dine ønsker og behov.

↓