fbpx
Om os
Om os

OM RANDERS DYREHOSPITAL

Randers Dyrehospital er dyreklinikken for familiens kæledyr

Personalet byder velkommen på dyreklinikken Randers Dyrehospital. Vi behandler hunde, katte, gnavere, ildere og andre kæledyr.

På Randers Dyrehospital oplever du en familievenlig dyreklinik, hvor der er rart at være og hvor vi lægger stor vægt på at finde den rette løsning til hvert enkelt dyr og dets familie. Vi er alle vilde med dyr, og derfor kan du forvente, at vi lever op til vores slogan “Med hjerte for dyr”. Du er altid velkommen til at ringe eller komme forbi. I butikken kan du altid blive hjulpet videre. Både hvis det drejer sig om foder, butikkens andre produkter og hvis du har brug for et godt dyre-råd.

De strækker sig så langt for os, så jeg blir helt blød om hjertet. Altid kompetent, omhyggelig og hjertevarm behandling. Store smil uanset travlhed. De finder altid tid til os. Det er gode mennesker med store hjerter.

Helt klart jeg vil anbefale dem til alle, jeg kender. De er rigtig søde og meget kompetente. Vi takker for rigtig god behandling af Pepsi, som var indlagt i tre dage og fik den helt rigtige behandling, så vi i dag har fået ham med hjem – stadig på skånekost. I er gode til at anbefale, hvad man skal eller kan gøre

Alle er utrolig hjertevarme og giver den bedste behandling; både til ens dyr og til ejer

Så endnu en gang tak, siger Pepsi

Vores hund Viggo kan kun give topkarakter efter den fine behandling, som I har givet ham. Historien om Viggo fortæller alt om jeres fine behandling og hvor dygtige medarbejderne på Randers Dyrehospital er. Jeg kunne ikke drømme om at gå til andre dyrehospitaler.

Personalet er super skønt, smilende og altid hjælpsomme. De tager sig tid til vores hund, der ikke er vild med at komme til dyrlæge. Vi har endda fået at vide, at vi gerne må komme forbi uden aftale og være i undersøgelseslokalet en gang imellem, så vores hund måske kan blive lidt mindre nervøs, når vi er der. Fantastisk service

Vi tilbyder høj faglighed og er kendt for vores forståelse og omsorg i svære situationer. Vi holder løbende kundearrangementer med både et fagligt og et hyggeligt indhold. Hold øje her på hjemmesiden og på vores Facebookside, hvor vi også giver information om aktuelle forhold, som har betydning for dyrevelfærd.

Randers Dyrehospital på Facebook.

Hvis du har forslag eller kommentarer til arrangementer, så er de meget velkomne.