Unghundeaften

I alderen 6-18 mdr. kan hunde ændre adfærd og afprøve grænser. Men du kan hjælpe din hund og sørge for, at I sammen får skabt gode vaner. Tilmeld dig unghundeaften.

Dato for de næste unghundeaften er:

29. maj

Alle dage kl. 17.30-19.30.

Unghundeaften er for hunde mellem 6-18 måneder og foregår i samarbejde med en hundeadfærdsrådgiver. Hunde har en teenageperiode, hvor hormonerne raser i kroppen. Pludselig kan din hund synes at have glemt alt, hvad du ellers møjsommelig har lært den. Du kan gøre meget for at hjælpe din hund igennem denne periode. I skal sammen have skabt nogle gode vaner. Til unghundeaften får du viden, gode råd og basale træningsøvelser med hjem.

Ta’ din hund med – det er både lærerigt og hyggeligt. Der er plads til, at de første otte kan have ‘hormonbomben’ med, men du kan også sagtens få noget ud af arrangementet uden at have hunden med.

Tilmelding:

  • Send en mail til info@randersdyrehospital.dk med oplysning om hundens alder og race.
  • Det koster 150 kr.  pr. hund, som indbetales på MobilePay 83092 (Skriv under besked: Dit navn og ‘unghund’) eller i butikken på klinikken. Din tilmelding er først gældende ved indbetaling. Op til 3 personer kan deltage pr. hund.
  • Deltager du uden hund, så kan I komme op til 3 pers. for 150 kr. og får 1 goodiebag med hjem til den ventende ‘hormonbombe’ :-)

Vi tilbyder også hvalpeaftener for hvalpe på 10 uger-6 måneder

Tidligere deltagere:

Det var godt og informativt. Og så var det sjovt at se, hvordan hunde og ejere løste opgaverne i træningssessionerne. Jeg nåede ikke at få en plads med hund, men arrangementet kan god anbefales både med og uden hund. Vibeke Lindskov Simonsen

Unghundeaften handler meget om at få dagligdagen til at fungere med sin hund. Jeg blev bedre til at læse hundes signaler, for eksempel når to hunde møder hinanden eller der er børn og fik god viden om en masse ting. Og så fik jeg inspiration til, hvad man kan lave med sin hund. Maria Koust Rasmussen