I alderen 6-18 mdr. kan hunde ændre adfærd og afprøve grænser. Men du kan hjælpe din hund og sørge for, at I sammen får skabt gode vaner. Tilmeld dig unghundeaften – kontakt os og hør, hvornår vi har næste arrangement.

Unghundeaften er for hunde mellem 6-18 måneder og foregår i samarbejde med en hundeadfærdsrådgiver. Hunde har en teenageperiode, hvor hormonerne raser i kroppen. Pludselig kan den synes at have glemt alt, hvad du ellers møjsommelig lige havde lært den. Du kan gøre meget for at hjælpe din hund igennem denne periode. I skal sammen have skabt nogle gode vaner. Til unghundeaften får du viden, gode råd og basale træningsøvelser med hjem.

Ta’ din hund med – det er både lærerigt og hyggeligt. Der er plads til, at de første otte kan have ‘hormonbomben med’, men du kan også sagtens få noget ud af arrangementet uden at have hunden med.

De kommende unghundeaftener er den 31. marts og den 23. juni – begge dage kl. 17-19.

Har du en hvalp på ml. 10 uger og 6 måneder? Så tilmeld dig hvalpeaften 17. marts eller 12. maj.

Tidligere deltagere:

Det var godt og informativt. Og så var det sjovt at se, hvordan hunde og ejere løste opgaverne i træningssessionerne. Jeg nåede ikke at få en plads med hund, men arrangementet kan god anbefales både med og uden hund.

Vibeke Lindskov Simonsen

Unghundeaften handler meget om at få dagligdagen til at fungere med sin hund. Jeg blev bedre til at læse hundes signaler, for eksempel når to hunde møder hinanden eller der er børn og fik god viden om en masse ting. Og så fik jeg inspiration til, hvad man kan lave med sin hund.

Maria Koust Rasmussen

Tilmelding er nødvendig:

  • Send en mail til info@randersdyrehospital.dk med oplysning om hundens alder og race.
  • Husk også indbetale 100 kr.  pr. pers. på MobilePay 83092 (Skriv under besked: Dit navn og ‘unghund’) eller i butikken på klinikken senest 5 dage før. Din tilmelding er først gældende ved indbetaling.

COVID-19 OPDATERING

Grundet coronasituationen og evt. aktuelle opdateringer af retningslinier er det endnu uvist, hvor mange, der kan deltage. Vi forventer, at de første 8 tilmeldte kan have hunden med. Arrangementet vil muligvis foregå udenfor og i så fald vil de praktiske øvelser blive suppleret af gennemgang af slides via zoom (nærmere info følger). Der kan kun deltage 1 person pr. hund – på den måde kan flest mulig hvalpe få gavn af arrangementet. Du får selvfølgelig pengene retur, hvis vi er nødt til at aflyse grundet corona.