fbpx
Det betaler du for
Det betaler du for

DET BETALER DU FOR

Hos dyrlægen er der mange udgifter, som skal dækkes for at vi kan tilbyde den bedste behandling. Der er intet offentligt tilskud til dyrlæger, så betalingen for behandlingen skal dække alle udgifter på dyreklinikken.

Når vi alligevel kan holde vore priser på et yderst konkurrencedygtigt niveau, så skyldes det, at vi har brugt tid på at optimere virksomheden, så der bliver mindst mulig spildtid og mest mulig tid til kunder.

Din dyrlægeregning finansierer blandt andet: Løn, bygninger, moms, udstyr, forsikringer, vedligeholdelse og efteruddannelse af personalet. Og det at vi står klar til at behandle, hvis der sker noget akut med dit dyr.

For at kunne tilbyde den bedste behandling og den mest præcise diagnose, sørger vi løbende for indkøb af nyt udstyr. Og det løber hurtigt op. Eksempelvis har vi helt nyt udstyr til røntgen og blodanalyser. Du er således med til at betale for, at vi kan give dig hurtig og præcis tilbagemelding på, hvad dit dyr fejler og har behov for.

Også på alle andre områder holder vi os opdateret til gavn for dig, dit dyr og vores arbejdsbetingelser.

Moms: Regningen for at få trukket en tand ud på en hund bliver automatisk 25 % dyrere end regningen for at få trukket en mennesketand ud hos tandlægen. For der er moms på alle regninger fra dyrlægen, mens tandlægeregningen er fri for moms.

Individuelle løsninger. Ved mange behandlinger findes der flere forskellige muligheder. Til forskellige priser. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvad du vælger. Vore priser ligger gennemsnitligt på et mellemniveau i branchen.