fbpx
Behandlinger
Behandlinger

BEHANDLINGER PÅ RANDERS DYREHOSPITAL

På Randers Dyrehospital tilbyder vi en lang række behandlinger til hunde, katte og andre kæledyr.

Hos dyrlæger og veterinærsygeplejersker på Randers Dyrehospital vil du møde høj faglighed og stor omsorg. Vi tilbyder mange forskellige behandlinger, både ved sygdom og forebyggende. Nogle af dem bliver beskrevet her på siden, for eksempel vaccinationer, sundhedstjek, operationer, neutralisering / kastration / sterilisering, øremærkning, chipmærkning, tænder og tandkødsbehandlinger, hudsygdomme, lopper, flåter, orm og aflivning. Hvis du ikke finder, hvad du søger her på hjemmesiden, så kontakt os og spørg.

Vores ekspertise og fokus ligger på de gængse sygdomme og opmærksomhedspunkter inden for kæledyrs sundhed og sygdomme. Vi har derfor en stor rutine i at diagnosticere og behandle disse.

Vi vægter dyrevelfærd højt og giver dig gerne råd og vejledning om, hvordan du selv kan sørge for, at din hund, kat eller andet kæledyr lever et godt liv.

Vi har nyt og moderne udstyr, og vi véd, hvordan vi skal bruge det. Vi kan hjælpe med meget, men vi kender også vores grænser og har et stort netværk af kompetente specialister, som vi samarbejder med og henviser til.

Igennem løbende efteruddannelse og faglig opdatering sikrer vi, at vi inddrager ny viden i vores behandlinger. Det kommer dit kæledyr til gode ved konsultationerne og øvrig kontakt med os på klinikken, eksempelvis i butikken.

Vores faglighed kan du også få gavn af i forbindelse med de årlige kundearrangementer, som ud over et fagligt indhold også er rigtig hyggelige og giver mange gode snakke og erfaringsudvekslinger på kryds og tværs.

Følg os på Facebook, hvis du vil vide mere om kundearrangementer og følge vore løbende aktuelle posts:

Randers Dyrehospital på Facebook.