fbpx
Knoglekirurgi
Knoglekirurgi

Knoglekirurgi

Randers Dyrehospital har indledt et samarbejde med en selvstændig specialiseret mobil kirurgi konsulent. Det betyder, at vi nu kan tilbyde avancerede operationer på klinikken til smådyr (hund, kat, kanin m.fl.). Eksempelvis operationer inden for korsbånd, løse knæskaller og knoglebrud.

Kirurgen hedder Damian Strudwick og kalder sig ‘Den Engelske Dyrlæge’ (og ja, han er englænder. Han taler flydende dansk og har praktiseret  i Danmark i mange år).  Vi kender Damian Strudwick som en yderst dygtig kirurg fra forskellige faglige fora i dyrlægeverdenen. Du kan læse mere om ham her.

Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vores kunder dette, for vi ved, at det betyder meget for både ejer og kæledyr at være i trygge rammer, hvor dyrene er vant til at komme. Som ejer vil du i forbindelse med operationer møde Damian, når han undersøger dit kæledyr. Vores egne veterinærsygeplejersker vil også være omkring dit kæledyr og sørge for at gøre den potentiel stressende situation så tryg som muligt. Ligeledes er det vore veterinærsygeplejersker, der står for overvågning af dit kæledyr ved opvågning efter narkosen og den efterfølgende pleje.

Vi følger således patienten fra start til slut, og også i den evt. opfølgende behandling sørger vi for at have et tæt samarbejde med Damian Strudwick, så vi kan hjælpe dig og dit kæledyr på bedst mulig måde med eksempelvis at følge en genoptræningsplan.

Erfaringerne viser, at det giver nogle gode behandlingsforløb, så vi er rigtig glade for det nye samarbejde!