fbpx
Adfærds-konsultation
Adfærds-konsultation

Adfærdskonsultation

Hvis du har en adfærdsmæssig udfordring med din hund, som du gerne vil have indblik i og vide, hvordan du i samarbejde med din hund kan ændre på adfærden, så book en adfærdskonsultation på 30 min. til 395,- kr. Udfordringerne kan eksempelvis handle om:

  • Har din hund svært ved at socialisere med hunde og mennesker?
  • Er din hund bange i bestemte situationer, f.eks. for at være alene eller for fyrværkeri?
  • Har I fået skabt nogle dårlige vaner?
  • Er nogle  af dens signaler, som du har svært ved at tolke?

Der behøver ikke nødvendigvis være en udfordring. Det kan være, at du gerne vil have viden om adfærd og hele tiden arbejde på at skabe et godt samspil med din hund.

Randers Dyrehospital har et samarbejde med eksamineret adfærdsrådgiver og veterinærsygeplejerske Karina Lynggaard fra DogTech – Adfærd og Træningsom står for konsultationerne. Karinas tilgang er en systematisk og trinvis træning tilpasset hver hundefamilie, hun møder. Hun har mange års erfaring med hundetræning.

Ta’ fat i os på klinikken eller kontakt os på telefon: 86 42 15 13 eller mail info@randersdyrehospital.dk for en konsultation.

Din hund vil gerne samarbejde – og du kan hjælpe den Adfærdsrådgiver Karina Lynggaard, DogTech – Adfærd og Træning:

 “Jeg jeg sætter en ære i at formidle viden til alle hundeejere, der gerne vil klæde deres hund på til at begå sig trygt og med livsglæde i vores verden. Nogle gange kan der være tale om små justeringer i hverdagen, andre gange om en længerevarende indsats, som jeg kan sætte  i gang og give øvelser til, så man kan arbejde videre derhjemme. Udfordringerne kan også skyldes smerter.”