Randers Dyrehospital søger dyrlæge

Randers Dyrehospital søger dyrlæge

Du kommer 2 uger til Sri Lanka for kirurgitræning:

Her er dit kommende team:

Team Randers Dyrehospital

….men HOV, dyrlæge Laura mangler, fordi hun var på barsel, da billedet blev taget. Hende kan du møde her:

Hvad har Randers at byde på?

Den bedste arbejdsplads

for nyuddannet dyrlæge, der ønsker en karrierestart på et superlækkert dyrehospital med styr på tingene, hvor vi har udvidet til dobbelt kapacitet og derfor søger flere medarbejdere. 

Vi tilbyder et gennemarbejdet opstartsprogram inkl. kirurgitræning i Sri Lanka, udviklingsmuligheder ud fra egne ønsker og behov og et stærkt sammenhold.

På Randers Dyrehospital har vi lavet et program, der giver dig optimale startbetingelser på et spændende dyrehospital. Vores fælles mål er, at du bliver en super god dyrlæge.  

  • Du får tilknyttet en mentor (meget erfaren dyrlæge) og en buddy (jævnaldrende go-to-person). 
  • Der ligger en velbeskrevet plan fra dag 1. Planen følger vi løbende op på, så vi kan tilpasse den til dine ønsker og behov. 
  • Rammerne er et af Danmarks mest tjekkede dyrehospitaler (folk siger ’WAUW’!!, når de træder ind ad døren)  
  • Vi er også Danmarks længste dyrehospital, hvilket giver en masse muligheder for arbejdsstationer, som er overskuelige og hvor der er plads. I poly’en kan du altid finde hjælpende hænder og hjerner.  
  • Vi har et stærkt sammenhold med folk i alle aldre. Nogle har været her i over 10 år og andre i 1 år. Vi værdsætter og værner alle om det helt unikke, som vi har sammen i dagligdagen og til personalearrangementer.  
  • Du modtager 1:1 træning i kommunikation og forretningsforståelse med DK’s dygtigste forretningsudvikler
  • Du kommer to uger til Sri Lanka, hvor du både får kirurgisk træning og er med til at gøre en forskel.
  • Vi er fagnørder, og for os betyder det meget at være opdateret på behandlingerne. Derfor lægger vi vægt på videreuddannelser og vores udstyr er noget af det nyeste inden for eksempelvis tænder og endoskopi.

Randers Dyrehospital er arbejdsglædecertificeret og en aktiv del af projektet om arbejdsglæde i praksis (www.arbejdsglaedeipraksis.dk).

Skriv til klinikchef nikolaj@randersdyrehospital.dk, hvis det har interesse eller ring til ham på mobil 2173 1095. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mød os på slap line: