Laura Marker

Dyrlæge
Laura Marker

Naturvidenskab har altid fascineret mig, og jeg er stolt af at arbejde et på et sted, hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten af det veterinærfaglige arbejde.

Min interesseflade spænder bredt fra medicinske udredninger til almen kirurgi og tandarbejde. Det er vigtigt for mig at holde mig fagligt velorienteret og at inddrage ejeren i beslutningerne vedrørende det videre behandlingsforløb af patienten.
Jeg har været ansat på Randers Dyrehospital siden sommeren 2020, hvor jeg flyttede tilbage til fastlandet efter flere år på Sjælland. Til dagligt bor jeg på en nedlagt landejendom sammen med min mand Mikkel og vores tre børn Solveig, Kalle og Villum. Familien tæller også en flok høns, hund, kat og kaniner. Fritiden bruges på gør-det-selv-projekter, havearbejde og udeliv. Pt er Laura på barsel.

Lauras kæledyr

Ulf og Tille bor hos dyrlæge Laura. De er begge ivrige jægere, og nyder derfor at bo tæt på skov og krat. Tille minder gerne om hvornår hønsegården skal renoveres, da hun ud over jagtegenskaber også har en god graveteknik. Tille er en kleiner münsterländer på fra 2022, og Ulf er en huskat fra 2020.