Praktisk info om Hund Forbi

Hvordan tilmelder man sig? Det varierer fra år til år, hvordan tilmeldingen foregår, så hold øje op til næste arrangement.

Hvad koster det? Som udgangspunkt er prisen ‘En hund for en hund’, men også dette kan variere. Man kan også komme uden hund. Så betaler man typisk ved boderne og for de enkelte aktiviteter. Nogle af aktiviteterne er gratis, men da pengene går til et godt formål, så håber vi, at du har lyst til at støtte vores arbejde.

Skal man have hund for at deltage? Nej, man kan sagtens komme uden hund og man behøver ikke engang at være hundeejer. Der er en masse aktiviteter, som ikke ‘kræver’ en hund; eksempelvis fungerer hoppeborgen bedste uden hund. Man kan sagtens låne en hund på stedet…hvis nu man for eksempel som familie liiiige vil teste, om det der med et firbenet familiemedlem måske kunne være noget :-)

Hvad går pengene til? Vi undersøger og vaccinerer udsattes kæledyr på værestedet Perron 4 to gange om året på frivillig basis. Det sker, at vi finder noget alvorligt, som kræver en længerevarede og dyr medicinsk behandling eller en større operation. Overskuddet fra Hund Forbi går til at dække de omkostninger, der er forbundet hermed. Læs mere om sundhedsdagene og opfølgende behandlinger her.

Hvordan kan man støtte? Man kan støtte indsatsen med indbetaling på Mobilepay 10454.