Praktisk info

Her kan du læse om. hvordan løbet i 2024 foregik:

Vigtigt! Alle hunde skal være i snor, Det er en fordel at have dem i line rundt om livet, så du har begge hænder fri, men løbet kan også sagtens gennemføres med linen i den ene hånd.

Hvor foregår løbet? Start og mål er på plænen ved Randers Dyrehospital. Der bliver lavet to ruter rundt på kaserneområdet, som er hhv. 2,5 km og 5 km.

Hvordan foregår løbet? Når du tilmelder dig, får du et startnummer. Vi sender løbende folk afsted og der er mulighed for at få taget tid på sit løb. På posterne / forhindringerne står der en frivillig fra eksempelvis en hundeklub, som sørger for, at hjælpe jer godt igennem forhindringerne.

Hvordan tilmelder man sig? Tilmelding foregår via Sportstiming, hvor du bliver oprettet som deltager sammen med din hund: Tilmeldingslink

Hvad koster det? Det koster 180 kr. at deltage med sin hund på den lange rute og 150 kr. på den korte, hvilket inkluderer tidtagning, diplom, medalje og mulighed for at vinde flotte, hundevenlige gevinster. Hele overskuddet går til udsattes kæledyr. Der er flotte præmier til de tre hurtigste inden for de tre kategorier: dame, herre og børn.

Skal man have hund for at deltage? Man skal have hund for at deltage i løbet og de andre aktiviteter på plænen er også med fokus på hunde. Men man er meget velkommen til at deltage uden hund og være en del af en hyggelig dag samt støtte arrangementet igennem køb ved boderne.

Hvornår er start? Deltagere bliver sendt afsted løbende. Første start for 5 km ruten er kl 11.00. Forventet første start for 2,5 km ruten er kl. 12.00 (ved stor tilslutning til sportsruten bliver det muligvis lidt senere, så alle får en god oplevelse).  Hold øje med infomail som bliver sendt ud ugen før løbet (tjek spam) med evt. yderligere information. Nummerudlevering åbner ca. kl. 9.00

Hvor lang tid har man til at gennemføre? Vi afvikler løbet mellem kl. 11-14. Hvis du gerne vil have tre timer til at gennemføre og også gerne vil have taget tid, så skal du sørge for at være klar ved start omkring kl. 11. Alle kan være med, store hunde og små hunde, voksne og børn, løbere og dem, der hellere vil gå. I gennemfører de forhindringer, som er de rigtige for jer.

Kan man deltage flere personer med den samme hund? Som udgangspunkt deltager man som team med 1 hund-1 menneske. Man gennemfører forhindringen sammen med sin hund. Børn under 10 år skal have en voksen med. Så tilmelder man bare barn og hund og løber selv med som ‘hjælper’ langs med ruten, Hvis et ældre barn gerne vil have en voksen med rundt på ruten, så er dette selvfølgelig helt ok.

Sker der andet end hundeløbet?

  • På plænen vil der være boder, hvor hundeklubber, -trænere og -behandlere har forberedt forskellige aktiviteter, smagsprøver til hunde og andre overraskelser. Besøg boderne og kom med i lodtrækningen om hundefoder mv.
  • Der er boder, hvor man kan købe pølser, drikkevarer, kaffe & kage.

Hvad går pengene til? Vi undersøger og vaccinerer udsattes kæledyr på værestedet Perron 4 to gange om året på frivillig basis. Det sker, at vi finder noget alvorligt, som kræver en længerevarede og dyr medicinsk behandling eller en større operation. Overskuddet fra Hund Forbi går til at dække de omkostninger, der er forbundet hermed. Læs mere om sundhedsdagene og opfølgende behandlinger her.

Hvordan kan man ellers støtte? Man kan støtte indsatsen med indbetaling på Mobilepay 10454.

Har du spørgsmål om løbet? Skriv til Claes fra K9Runners Mariager

Har du andre spørgsmål om arrangementet? Kontakt Randers Dyrehospital