Nanna Graversen

Dyrlæge
Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med dyr, men det var først efter gymnasiet jeg fandt ud af, at dyrlægefaget var mit kald. Som dyrlæge får man lov at favne bredt, og jeg elsker både at se sunde og raske dyr til vaccination, at behandle syge medicinske patienter og lave kirurgi. Jeg har særlig interesse for tænder og ultralydsscanning.
I 2017 blev jeg uddannet dyrlæge, og i januar 2020 startede jeg på Randers Dyrehospital. Privat bor jeg i Hinnerup sammen med Niels, vores to drenge, Oliver fra 2019 og William fra 2020, og vores kat, Mille.

Nannas kæledyr

Nanna har huskatten Mille, som er en steriliseret kat fra 2020. Hun elsker at udforske naturen udenfor, men er aldrig længere væk, end hun kommer og slænger sig på sofaen, når ungerne er puttet, og der er ro i huset. Mille elsker at nusse med sine mennesker. Hun går rigtig gerne med på tur, og følger ofte med, når børnene skal i dagpleje og børnehave om morgenen. Og så jæger og fanger mange mus, og Hun er helt sin egen. Nanna synes, at Mille er enormt besværlig at tage billeder af, men se lige hvor fotogen en kat!?