Nyheder

 • EBA_6888 web

Hund forbi – Søndag 12.6.

Af: , , | Kommentarer: 10 | 25 May, 2016

Søndag den 12. juni kl. 11-16 arrangerer Randers Dyrehospital ‘Hund forbi’ – en aktivitetsdag, hvor der samles ind til medicin til de socialt udsattes dyr i Randers. Vær med til en skæg og hyggelig dag, hvor du samtidig støtter en god, lokal dyrevelfærdssag:

 • Gåtur på Fælleden med dyrlægerne – du kan deltage både med og uden hund.
 • Vores grillmester tænder op og griller de perfekte pølser – uhm, det bli’r godt!
 • Hoppeborg – en af de store og sjove af slagsen.
 • Hundemassage – massør står klar på plænen.
 • Lotteri – amerikansk raffle, hvor du lægger billet ind på de præmier, som du gerne vil vinde.
 • Skattejagt, som gør dig klogere på blodsugere.
 • Øl, sodavand, kaffe, kage og slushice – du kommer ikke til at mangle noget!
 • En masse hygge og hundesnak.

En ’hund’ for en hund

Arrangementet foregår søndag den 12. juni fra kl. 11, hvor man mødes på græsplænen ved Randers Dyrehospital på Kavalerivej 1 på kasernen ved Mariagervej. Det koster 100 kr. at deltage pr. hund og så får man en hundebandana med særtryk i dagens anledning og en goodiebag med hjem til den firbenede. Ønsker man at deltage uden hund – og give afkald på goodiebag – er man velkommen til at gå med gratis. Dyrlægerne deltager i gåturen, så der bliver rig lejlighed for dyresnak både med dem og med alle de andre dyreinteresserede deltagere. Og hvert ben tæller! For hvert gående ben donerer Randers Dyrehospital nemlig 2 kr. Hvis du deltager i gåturen med hund, bedes du tilmelde dig på forhånd af hensyn til goodiebags og bandanas ved at indbetale 100 kr. pr. hund på:

MobilePay: 42 36 33 86

Man er også velkommen til at springe gåturen over og blive på græsplænen, hvor man kan købe lækre grillpølser og forfriskninger samt deltage i aktiviteterne for overkommelige beløb.

Gratis dyrlægehjælp

Formålet med dagen er at samle penge ind til medicin til de socialt udsattes dyr i Randers. Pengene går ikke til dyrlægernes arbejdstid – den stiller de gratis til rådighed, fortæller initiativtager og dyrlæge Lone Plum:

”Jeg har tænkt meget over, hvad vi kan gøre for dyrenes sundhed, så det kommer dem mest muligt til gavn og samtidig er håndtérbart og ikke alt for omkostningstungt os. Det nytter jo ikke noget, at vi kun laver en ’Kom til gratis sundhedstjek’-dag for gadedyr, for hvis vi så finder en sygdom, som kræver medicin, så kan ejeren måske ikke betale for den, og så er vi jo lige vidt. Vi vil gerne stille vores arbejdskraft gratis til rådighed, men vi har desværre ikke har mulighed for også at finansiere medicin. Vi laver derfor en indsamling den 12. juni, så vi senere på året kan tilbyde både sundhedstjek til dyrene og medicin mv. gratis,” siger hun og tilføjer, at en vigtig del af de sundhedsdage, som Randers Dyrehospital vil holde i samarbejde med værestedet Perron 4 vil være af forebyggende karakter:

“Vi vil tilbyde vacciner til denne målgruppe for at minimere risikoen for udbrud af sygdomme i Randers. På den måde kommer projektet ‘kæledyrsbestanden’ generelt set til gavn”.

Gåturen er første skridt på vejen

Randers Dyrehospital ser ’Hund forbi’-arrangementet den 12. juni som det første skridt på vejen til at hjælpe de socialt udsattes dyr til bedre sundhed.

”Vi har aftalt et samarbejde med Randers Kommunes værested Perron 4, så hjælpen når bedst muligt ud til de mest trængende. Vi vil gerne have projektet til at vokse, så vi jævnligt kan tilbyde gratis sundhedstjek og behandling på værestedet Perron 4. Det kræver sponsorstøtte, donationer og frivillige kræfter, og vi er allerede i gang med at undersøge mulighederne. Tænk hvis vi i fællesskab i Randers kan sætte sådan en hjælp i værk! Det kunne da være fantastisk,” lyder det begejstret fra Lone Plum, som håber, at medicinalvarefirmaer, foderkæder, andre dyreklinikker og private frivillige vil være med.  

 

Comments

10 thoughts on “Hund forbi – Søndag 12.6.

  • Randers Dyrehospital

   Kære Vibe
   Vi beklager, at vi ikke har svaret før nu. Forhåbentlig var du med til vores dejlige ‘Hund forbi’ dag.

   Mvh
   Randers Dyrehospital

  • Randers Dyrehospital

   Kære Lene

   Tak. De indsamlede penge til vores projekt ‘Hund forbi’ kommer hjemløse og andre socialt udsatte borgere i Randers tilgode. Jeg kan godt forstå dit spørgsmål, men projektet er helt uafhængig af, om man er sælger af Hus forbi eller ej.

   Mvh
   Anne Klindt på vegne af Randers Dyrehospital

You must be logged in to post a comment.

↓