fbpx

SES VI TIL HUND FORBI LØBET DEN 26. MAJ 2024?

Deltag i Hund Forbi Løbet – et sjovt forhindringsløb (biathlon), hvor hund og ejer sammen prøver forskellige udfordringer på tid. Du støtter med din deltagelse en god sag, da overskuddet går til udsattes kæledyr.

Vælg mellem 2 ruter:

  • 2,5 km (alle kan være med, ca. 10 forhindringer)
  • 5 km (for de mere ambitiøse med med ca. 20 forhindringer)

Løbet foregår på plænen ved Randers Dyrehospital og rundt på Randers Kaserne-området. Man tilmelder sig som par hund-ejer (hunden skal være i snor). Børn under 10 år skal have en voksen med som hjælper.

Der er desuden frivillige ved alle posterne til at hjælpe alle igennem forhindringerne. Det vil være præmier til de 3 hurtigste i de tre kategorier: Dame, herre og børn.

Der er frivillige ved alle posterne til at hjælpe alle igennem forhindringerne. Der vil være præmier til de 3 hurtigste i de tre kategorier: Dame, herre og børn.

Pris og tilmelding

Overskuddet fra løbet går til udsattes kæledyr (læs meget mere om dette længere nede på siden). Pris deltagelse ‘hund og ejer’:

  • 180,- kr. (+ tilmeldingsgebyr) for 5 km ruten
  • 150 ,- kr (+ tilmeldingsgebyr) for 2,5 km ruten

Prisen er inkl. tidtagning, diplom, medalje, mulighed for at vinde flotte præmier og goodiebag i begrænset antal (vi kan ikke garantere, at der er goodiebags til alle, da det kommer an på, hvor mange vi ender med at få sponsoreret og hvor mange tilmeldte, der ender med at være til løbet. Jo før du tilmelder dig, jo større er chancen, da de fordeles efter først-til-mølle tilmelding).

Løbet arrangeres i samarbejde med K9Runners Mariager, som er en løbeklub, der har erfaring med at biathlon events. Se indslag på TV2Nord fra et løb

Boder og hygge

Løbets start og mål er foran Randers Dyrehospital. Her vil der være boder, hvor lokale hundeklubber, -behandlere og -trænere fortæller om deres arbejde og man kan prøve nogle aktiviteter.

Desuden er der pølsebod, forfriskninger og kagebord, og husk at overskuddet går til udsattes kæledyr.

Har du tidligere deltaget i Hund Forbi dagen? Vær opmærksom på, at i år præsenterer vi et nyt koncept med forhindringsløbet og boderne som årets aktiviteter.

Har du spørgsmål om løbet? Skriv til Claes fra K9Runners Mariager

Har du andre spørgsmål om arrangementet? Kontakt Randers Dyrehospital

Mere info om Hund Forbi løbet: