Adfærd hund

Adfærdskonsultationer

Nu kan du booke adfærdskonsultationer på Randers Dyrehospital. Hvis du har en udfordring med din hund, og du gerne vil finde ud af, hvad du kan gøre – eller hvis du bare gerne vil forstå den bedre – så book en konsultation.

  • Har din hund svært ved at socialisere med hunde og mennesker?
  • Er din hund bange i bestemte situationer, f.eks. for at være alene?
  • Har I fået skabt nogle dårlige vaner?
  • Er nogle  af dens signaler, som du har svært ved at tolke?

Så book en adfærdskonsultation til 395,- kr.

Randers Dyrehospital har et samarbejde med eksamineret adfærdsrådgiver og veterinærsygeplejerske Karina Lynggaard fra DogTech – Adfærd og Træning, som står for konsultationerne. Karinas tilgang er en systematisk og trinvis træning tilpasset hver hundefamilie, hun møder. Hun har mange års erfaring med hundetræning.

Ta’ fat i os på klinikken eller kontakt os på telefon: 86 42 15 13 eller mail info@randersdyrehospital.dk og book 30 minutters konsultation v. Karina Lynggaard til 395,- kr.

Din hund vil gerne samarbejde – og du kan hjælpe den Adfærdsrådgiver Karina Lynggaard, DogTech – Adfærd og Træning:

Skærmbillede 2019-09-20 kl. 09.51.34 “Jeg jeg sætter en ære i at formidle viden til alle hundeejere, der gerne vil klæde deres hund på til at begå sig trygt og med livsglæde i vores verden. Nogle gange kan der være tale om små justeringer i hverdagen, andre gange om en længerevarende indsats, som jeg kan sætte  i gang og give øvelser til, så man kan arbejde videre derhjemme. Udfordringerne kan også skyldes smerter.”