Forsikring gav Rachel en chance til

En sygeforsikring blev afgørende for, at hunden Rachel fik en chance til. Terrieren havde en dyrlægetid til aflivning, men lever i dag i bedste velgående.

 Med tungt hjerte havde Lene Hein for et år siden booket tid på Randers Dyrehospital til aflivning af sin elskede hund Rachel:

”Hun var gammel og træt, og det var ved at være tid…,” fortæller Lene Hein.  Men det skulle vise sig at gå helt anderledes. Dyrlægen tog en blodprøve, som viste meget lav blodprocent. Mistanken faldt på, at der kunne være en knude ved milten på 10-årige Rachel, og dyrlægen mente, at Rachels manglende livsmod kunne skyldes smerter på grund af den blødende knude.

Rachel1Lene Hein: “Jeg fik at vide, at knuden kunne fjernes og at Rachel efter denne operation muligvis kunne have et godt liv i noget tid endnu. Jeg var meget i tvivl om, hvorvidt jeg skulle sige ‘ja’, fordi Rachel var så dårlig at det virkede usandsynligt med et efterfølgende godt liv. Men jeg havde heldigvis en forsikring på hende, og det var afgørende for min beslutning. Jeg havde aldrig valgt en operation på en gammel hund, hvis ikke jeg havde en forsikring. Det er jo en bekostelig affære, og meldingen om, at Rachel havde en knude lød jo ikke godt – heller ikke for hendes videre liv,”  siger Lene Hein.

 

Lene og personalet på Randers Dyrehospital kunne allerede kort efter opvågning fra operationen mærke en forskel i Rachels humør og i dag – et lille år  efter – trives terrieren i bedste velgående!

“Sygeforsikringen giver mig stor tryghed, så jeg ikke skal frygte store dyrlægeregninger. Jeg har valgt at betale mit abonnement månedligt og på den måde er det en meget lille udgift,” siger en glad og lettet Lene Hein.

Vil du læse mere om sygeforsikring for din hund eller kat og beregne din pris? Så se her