Kirurg

Samarbejde med kirurg

Randers Dyrehospital har samarbejde med en selvstændig specialiseret mobil kirurgi konsulent. Det betyder, at vi kan tilbyde avancerede operationer på klinikken til smådyr (hund, kat, kanin m.fl.). Eksempelvis operationer inden for korsbånd, løse knæskaller og knoglebrud.

Kirurgen hedder Damian Strudwick og kalder sig ‘Den Engelske Dyrlæge’ (og ja, han er englænder. Han taler flydende dansk og har praktiseret  i Danmark i mange år).  Vi kender Damian Strudwick som en yderst dygtig kirurg fra forskellige faglige fora i dyrlægeverdenen. Du kan læse mere om ham her.

Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vore kunder dette, for vi ved, at det betyder meget for både ejer og kæledyr at være i trygge rammer, hvor dyrene er vant til at komme. Det er vore veterinærsygeplejersker, der tager imod og er med til at gøre en potentiel stressende situation knap så slem for dit kæledyr.  Ligeledes er det vore veterinærsygeplejersker, der står for overvågning af dit kæledyr ved opvågning efter narkosen og den efterfølgende pleje.

Vi følger således patienten fra start til slut, og også i den evt. opfølgende behandling sørger vi for at have et tæt samarbejde med Damian Strudwick, så vi kan hjælpe dig og dit kæledyr på bedst mulig måde med eksempelvis at følge en genoptræningsplan.

 Erfaringerne viser, at det giver nogle gode behandlingsforløb, så vi er rigtig glade for det nye samarbejde!