Lone Plum tanddyrlæge

Tillykke til Lone med tanduddannelse

Stort tillykke til vores dyrlæge Lone Plum, som har bestået Tanddyreklinikkens “Level of Excellence in Veterinary Dentistry” (LEVD). Det er en efteruddannelse i tandbehandling, som omfatter både teoretisk viden og praktiske øvelser, herunder periodontal sygdom og kirurgi, rodbehandlinger, orthodonti (tandregulering), fyldninger samt vital pulpa terapi (VPT). Og det er ikke så lidt! For som Lone siger:

”Tandpleje er et af vores særlige fokusområder. Det er afgørende for os at holde os opdateret og styrke vores faglige kompetencer, så vi kan tilbyde et bredt spektrum af specialiserede behandlinger.”

Det er også et tillykke til hele Randers Dyrehospital og vores patienter, fordi uddannelsen sikrer, at vi kan tilbyde tandbehandlinger på yderst højt niveau og er opdateret med al ny viden og teknikker inden for alle tandbehandlingstyper, som man møder som praktiserende dyrlæge. De seneste år er der sket meget på denne front, og vi kan hjælpe dit kæledyr til at forebygge tandsmerter, undgå at tandproblemer udvikler sig til alvorligere sygdomme og behandle dit kæledyrs problemer med tænder og mundhule.